CONEIX-NOS

Lex V Advocats va néixer fa 8 anys. La nostra unió va ser el resultat de la posada en comú de tres professionals que amb il.lusió van començar un projecte que a l’actualitat s’ha consolidat en un despatx multidisciplinar especialitzat.

Així, des dels inicis, el nostre objectiu principal va ser unir els nostres coneixements i experiències jurídiques prèvies per a proporcionar als nostres clients un assessorament integral basat en la relació directe i la confiança mútua.

IL·LUSIÓ I DEDICACIÓ

Som professionals al servei del client.

Poc a poc, hem anat fent camí fins el que comença, l’any 2016, tres professionals, tres companys, tres amics que amb molta més força volen donar el millor servei possible. El servei que es dóna és totalment proper, personalitzat; donant tot l’assessorament i la confiança que el client necessita. Responent els dubtes totes les vegades que siguin necessàries. Amb un vocabulari entenedor. I sobretot el que volem és resoldre el problema pel qual la persona arriba a nosaltres. Com a professionals sabem que no podem arribar a totes les branques del dret o bé necessitem assessorament de persones externes, per la qual cosa no dubtem en estar envoltats de professionals que poden donar allò que no només el dret dóna. Així tenim col·laboradors tan importants com economistes, fiscalistes, psicòlegs, pèrits o metges

MES INFORMACIÓ

EL NOSTRE EQUIP

L'equip professional de LEX Advocats està format per professionals del sector amb una dil·latada experiència en els seus ambits jurídics i professionals.

  • Elena Serra

  • Joan Rigau Bosch

  • Goretti Chico